Termeni si Conditii

In randurile care urmeaza o sa poti citi termenii si conditiile acestui site – trebuie sa stii ca pentru a te putea folosi in continuare de materialele pe care ti le punem la dispozitie este necesar ca tu sa fii de acord cu regulamentul site-ului.

  1. Orice vizitator care acceseaza site-ul mopcuaburi.ro trebuie sa foloseasca materialele puse la dispozitie doar in scop informativ. Echipa editoriala nu poate fi trasa la raspundere in cazul in care in cadrul articolelor sau strecurat niste greseli care pot schimba partial sau total sensul unui paragraf.
  2. In completarea punctului 1, se precizeaza ca daca in urma utilizarii informatiilor de pe site-ul mopcuaburi.ro rezulta anumite prejudicii, administratorii si redactorii nu vor putea fi trasi la raspundere, deoarece documentarea suplimentara cade in sarcina vizitatorului.
  3. Ne dorim sa ne imbunatatim in mod permanent serviciile oferite, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil este nevoie sa putem monitoriza, in mod anonim, comportamentul in paginile site-ului celor care ne viziteaza. Acest lucru se realizeaza prin intermediul plasarii si utilizarii de cookie-uri, despre care se pot afla mai multe informatii citind acest articol.
  4.  In completarea punctului 3, se precizeaza ca pentru ca imbunatatirea serviciilor sa se poata realiza constant utilizam plasarea de link-uri de afiliere in corpul articolelor, acestea reprezentand o modalitate de monetizare, prin care ne este rasplatit efortul pe care il depunem.